De Beste Kwaliteit

Uw bedrukte Google Cardboard versie 2 wordt gevouwen geleverd, is gemaakt van stevig karton en heeft betere lenzen ten opzichte van andere versies.

De Scherpste Prijs

Doordat VRMan duizenden VR brillen per maand bedrukt, kunnen wij onze VR brillen tegen een sterk gereduceerd tarief leveren. Ontvangt u toch een scherpere offerte? Stuur deze naar ons toe, en wij herzien onze prijs dezelfde dag.

Het Leukste Kado

Een bedrukte VR bril kan kado gedaan worden aan zakenrelaties, worden ingezet als originele reclamestunt of voor het eigen personeel. Bestel bij de experts van VRMan voor een overgetelijke ervaring.

VR Bril Bedrukken Met Logo

VRMan.nl

Steiger 23
6581KZ Malden (Gelderland)
Nederland

Telefoon: (020) 893 4113
Email: info [at] vrman.nl

Virtual Reality brillen en headsets zijn dé gadget van 2017. Met onze hoge kwaliteit cardboard VR brillen waant u zich even in een andere wereld. Een onvergetelijke ervaring die bij al onze klanten grote indruk maakt. VRMan.nl is expert op het gebied van Virtual Reality en biedt een breed assortiment brillen aan particulieren en bedrijven.

Als u op zoek bent naar een leuk, hip en origineel cadeau voor uw personeel of zakenrelaties, dan is een VR bril met uw eigen bedrijfslogo erop een echte aanrader. VRMan.nl kan uw bedrukte Google Cardboards met logo en tekst binnen een aantal weken leveren.

Bent u nieuwsgierig naar de modellen die wij voor u kunnen bedrukken en naar de prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen.

Wat is de levertijd?

Bedrukte VR brillen hebben over het algemeen een levertijd tussen de twee á drie weken. De exacte levertijd hangt af van meerdere factoren zoals de grote van de bestelling en hoe snel het design wordt aangeleverd. Bij het maken van de offerte krijgt u de verwachte levertijd van ons te horen. Het is alleen mogelijk om een VR bril te laten voorzien van een logo en tekst voor bedrijven die er meerdere in een keer afnemen. 

Waar zit het verschil in kwaliteit tussen jullie en andere bedrukkers?

VRMan bedrukt de nieuwste Google cardboard versie. Deze kartonnen brillen kunnen gemakkelijk in elkaar gezet worden binnen enkele seconden. Er is bij deze versie voldoende ruimte om een smartphone te plaatsen. Het voordeel is dat deze voor bijna iedere smartphone geschikt is waardoor het een perfect cadeau is. Wij bedrukken uw logo’s en/of tekst in full colour. Dit geeft de VR bril een mooie, moderne look.

Wat kan ik met de VR bril die jullie leveren?

Met een Virtual Reality bril kunt u, met behulp van uw smartphone, in een geheel nieuwe wereld stappen. U downloadt een geschikte applicatie, plaatst de telefoon in een VR bril en zet de headset op uw hoofd. Het is op deze manier bijvoorbeeld mogelijk om een virtuele rit in een achtbaan te maken, in een museum rond te lopen of een concert bij te wonen van artiesten. Er zijn honderden geschikte applicaties voor Virtual Reality te downloaden.

Kunnen jullie helpen met het ontwerp voor de VR bril?

Ja, graag zelfs! Onze ontwerpers maken voor u een design die precies aansluit bij uw wensen. Na uw feedback en akkoord op het uiteindelijke ontwerp zullen wij beginnen met het bedrukken.

Vraag Offerte Aan

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen zullen we u zo snel mogelijk een uitgebreid overzicht toesturen met prijzen en mogelijkheden.

Toepassingen

Zakenrelaties

VR brillen worden steeds vaker als cadeau gegeven aan zakenrelaties. Als u een VR bril door ons laat bedrukken voor uw bedrijf, is dit een uniek cadeau die uw relaties niet snel zullen vergeten. 

Reclamedoeleinden

Een bedrukte VR bril kan ook worden ingezet als reclame actie of originele reclamestunt. U kunt bijvoorbeeld een app laten maken om een product aan te prijzen op beurzen of om een virtuele rondleiding te geven van uw bedrijk. Wij denken graag met u mee.

Personeel

Een VR bril met bedrijfslogo is een origineel cadeau voor het eigen personeel. U kunt deze bijvoorbeeld uitdelen tijdens een personeelsfeest- of borrel. Het garandeert veel plezier op de werkvloer!

Ons werk

Onze klanten

Een aanrader om weg te geven op beurzen! Leuk om onze applicatie in de praktijk gebruikt te zien worden.
Hilde Hiemstra

Super! Ziet er goed uit!
Martin, AfterPay

VRMan.nl

Steiger 23
6581KZ Malden (Gelderland)
Nederland

Telefoon: (020) 893 4113
Email: info [at] vrman.nl

Vraag Offerte Aan

Nadat wij uw gegevens hebben ontvangen zullen we u zo snel mogelijk een uitgebreid overzicht toesturen met prijzen en mogelijkheden.